Редактор: Юлия Георгиева e-mail: [email protected]кадър 7/8 твМиналата седмица евродепутатът от ВМРО

...
Редактор: Юлия Георгиева e-mail: julia_georgieva_petel.bg@abv.bgкадър 7/8 твМиналата седмица евродепутатът от ВМРО
Коментари Харесай

Румен Петков: Джамбазки е низ от низости и хората в ЕС си вадят заключения за нас като народ от него

Редактор: Юлия Георгиева 

e-mail: [email protected]

кадър 7/8 тв

Миналата седмица евродепутатът от Вътрешна македонска революционна организация Ангел Джамбазки " обстрелва " протестиращи с пиратки и ги заливаше с вода от маркуч. Вместо да се извини обаче той съобщи, че в случай че би трябвало отново " ще играе маркуча ". Срещу него има заведен сигнал от Румен Петков от АБВ до прокуратурата.

За страдание прокуратурата вкара едни стандарти, съгласно които против властта не се протяга ръка. Тя е чадър. Това отвращава хората и това насажда убеждението у хората, че липсва правдивост и прасъдие. А Джамбазки се вписва идално в подтекста на текса за безчинство, уточни Петков в ефира на 7/8 тв.

Джамбазки в никакъв случай няма да се промени. Той по-скоро задълбава в тинята. Той желае нашите младежи да вървят в казарма, а самия той 10 години я е избягвал. Въобще той е низ от човешки низости и е евродепутат и там хората си вадят изводи за България, за нашия народ като го гледат него, уточни той.

Според Наказателния кодекс на България неговото закононарушение се назовава безчинство и пандиза е до две години. И сега прокуратурата демонстрира недосегаемостта на властта. А притежател на магазин, който е бил на площада да стачкува, незабавно е осъден с хиляди левове. Това е отвращението на хората, уточни Петков.

Сигналът, който подаваме против Джабазки, е от името на политическата мощ, тъй че, в случай че няма придвижване, ще отиде до Европейската комисия, добави той.

Ако Борисов е съумял в нещо - то е основаването на академия за подлоги, разяснява Петков.

 

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР